Introducing a new Customer Center experience Learn more

Understøtter SuperOffice CRM integration med Office 365 og hvordan kommer jeg i gang?

Understøtter SuperOffice CRM integration med Office 365, og hvordan kommer jeg i gang med at bruge det?

 

Microsoft 365 (Også kaldet Office 365) er en pakke af apps, som mange virksomheder i dag bruger til at understøtte deres processer. 

De mest populære apps og services i Office 365 kan integreres med din SuperOffice CRM løsning. 

Nedenstående er der en liste over applikationer, hvortil der findes en officiel integration med dit CRM.

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook installeret på en desktop

For at integrere dine dokumenter (Word, Excel, PowerPoint); brug SuperOffice Web Tools. Med dette værktøj kan du oprette, redigere og gemme dokumenter fra og til SuperOffice CRM ved at bruge Microsoft apps.

For at integrere dine emails (Outlook); du kan vælge at bruge enten Mail Link (det er en del af SuperOffice Web Tools) eller SuperOffice for Outlook*. Med disse værktøjer kan du arkivere emails til SuperOffice CRM. 

For at integrere aftaler (Outlook Calendar); brug SuperOffice Synchronizer. Med dette værktøj kan du sikre at din dagbog i SuperOffice og Outlook calendar er synkroniseret.

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook i en web browser

For at integrere dine dokumenter (Word, Excel, PowerPoint); brug SuperOffice CRM SharePoint Documents integration. Denne integration giver dig mulighed for at oprette, redigere og gemme dokumenter fra SuperOffice CRM ved at bruge Microsoft apps i en browser. Den giver dig også mulighed for at opbevare dine SuperOffice dokumenter i din cloud-løsning i Microsoft cloud i stedet for i SuperOffice CRM arkivet. Denne funktion er kun tilgængelig til SuperOffice CRM Online. 

For at integrere dine emails (Outlook); brug SuperOffice for Outlook*. 

For at integrere dine aftaler (Outlook Calendar); brug SuperOffice Synchronizer.

Bemærk! SuperOffice for Outlook giver kun mulighed for at arkivere emails fra Outlook til SuperOffice CRM. For at kunne åbne emails fra SuperOffice CRM til Outlook skal du stadig have SuperOffice Mail Link. Læg gerne denne FAQ for at forstå hvorfor.

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook apps på en mobil enhed
 

For at integrere dine dokumenter (Word, Excel, PowerPoint); brug Mobile CRM. Denne app giver dig mulighed for at tilgå den meste af den information, du har i SuperOffice CRM og læse dokumenter. Du kan også redigere og uploade dokumenterne tilbage til SuperOffice CRM ved at bruge Mobile CRM.

For at integrere dine emails (Outlook); brug SuperOffice for Outlook. Du aktivere add-in'en i din Outlook app på din mobile enhed for at kunne arkivere emails til SuperOffice CRM.
For at integrere dine aftaler (Outlook Calendar); brug SuperOffice Synchronizer.
 

Azure Active Directory

For at integrere din Azure Active directory authentication with SuperOffice CRM; brug Federal Authentication integration. Det giver dig adgang til at logge ind i SuperOffice CRM ved at benytte samme adgangsoplysninger som i andre Microsoft applikationer.
 

Microsoft Teams

For at integrere notifikationer fra SuperOffice CRM til Teams; brug SuperOffice for Microsoft Teams app.

For at integrere videomøder genereret via Teams med dine aftaler i SuperOffice CRM; brug Video Meetings feature.

 

Microsoft Exchange

For at kunne sende og modtage emails fra SuperOffice CRM kan du bruge Microsoft Exchange.

Personlige mailbokse, som benyttes af personer i din virksomhed kan integreres med og bruges i SuperOffice Inbakke.

Delte mailbokse, som benyttes af teams i din virksomhed kan integreres med og bruges i Service til at modtage og sende email, og i Marketing til at sende udsendelser. 

Bemærk! Sørg for, at din SuperOffice CRM er kompatibel med Microsoft app versionen. Tjek denne artikel for mere information.


 

Mere information    

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics 365 Business Central Sync

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics Ax Sync

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics C5 Sync

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics Nav Sync