Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hva gjør jeg når verdiene for felt- eller firmafeltnummer ikke blir tildelt automatisk under importen?

Jeg har importert firmaer og lagt merke til at nummerfeltene på de importerte firmaene i SuperOffice er tomme. Det er et obligatorisk felt i systemet vårt, så når jeg redigerer et importert firma, kan jeg ikke lagre den uten å fylle ut nummerfeltet. Hvorfor ble ikke firma- / kontaktnummer automatisk tildelt, og hvordan fyller jeg informasjon automatisk inn i nummerfeltet?

SuperOffice CRM tildeler ikke antall feltverdier automatisk under import av nye firmaer eller personer, selv om dette feltet er obligatorisk i systemet ditt. Det er en forventet systematferd, men det er et ønske registrert i systemet vårt som foreslår å forbedre denne funksjonen. Hvis du importerer nye  personer og / eller firmaer og nummeret er obligatorisk verdi i systemet ditt, trenger du inkludere disse verdiene i importfil og importere verdene sammen med all annen informasjon. Hvis du allerede har importert firmaer/ personer uten å inkludere verdier i importfilen, kan du ta med tallverdiene i den gjeldende filen og gjenta importen.

Følg trinnene nedenfor for å gjøre det.

  1. Logg inn i Innstillinger og vedlikehold. 
     
  2. Klikk på Systemvalg (1) og deretter trykk på Nummertildeling (2). Finn firmaer/personer og se hvilke verdier som skal tildeles neste.


     
  3. Rediger importfilen din ved å ta med nummerkolonnen. Fyll ut verdiene, start med tallet som sto neste I  nummerallokering for personer/firmaer.
     
  4. Gjenta importen. I alternativet Importinnstillinger velger du alternativet Flett - oppdater tomme felt i Handlinger. Dette vil sørge for at nummerfeltet til firmaer/personer fylles ut med verdiene du skrev i importfilen din.


     
  5.  Gå tilbake til kategorien Nummertildeling, dobbeltklikk på firma- eller personnummer og fyll ut nummeret som skal tildeles til de nye postene i feltet Neste. Dette nummeret skal være 1 større enn det siste nummeret i importfilen.

Merk!

  1. Vi anbefaler å ta en sikkerhetskopi før du gjør noen endringer direkte i databasen. Denne veiledningen forklarer hvordan du gjør det.
     
  2. Forsikre deg om at det ikke opprettes nye firmaer/ personer når du utfører en import, da dette kan påvirke nummersekvensen.
     
  3. Hvis du ikke er sikker på prosessen, anbefaler vi at våre SuperOffice-konsulenter skal gjøre det for deg. Konsulenttjenesten innebærer et gebyr. Ta kontakt med deres SuperOffice-kontaktperson hvis du ønsker å få mer informasjon om denne tjenesten.
     
  4. Hvis du vil endre konfigurasjonen slik at nummerfeltet ikke blir obligatorisk, velg Tillat tom (1).
     

Mer informasjon

Forum: Provisional Solution to: Company and contact number field not updated during import

Wish: Import and Number allocation problem