Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hoe stuur ik een mailing naar het e-mailadres van een bedrijf?

Ik wil een mailing versturen naar onze klanten, en ik wil de e-mailadressen gebruiken die zijn opgeslagen in het E-mail-veld op de bedrijfskaart. Hoe doe ik dat?

Gewoonlijk worden mailings naar personen gestuurd (Persoon - E-mail veld). Het is echter ook mogelijk om een mailing te versturen naar een e-mailadres dat op een bedrijfskaart is opgeslagen. Om dit te doen, volg de onderstaande stappen:

  1. Maak een selectie van bedrijven die de mailing moeten krijgen. Raadpleeg dit artikel om te zien hoe je dit doet.
     
  2. Maak vervolgens een mailing aan die verstuurd moet worden. Raadpleeg dit artikel om te zien hoe je dit doet.
     
  3. Bij de stap Ontvangers (1) kies je Selectie (2) en zoek je de selectie die je hebt gemaakt. Klik op de plusknop (3) om de lijst van ontvangers toe te voegen. Vink vervolgens Neem bedrijven op (4) en Voorkeursbedrijf (5) aan. Klik op Volgende (6) om je mailing verder op te zetten.



    Let op! Wanneer je alleen de optie Neem bedrijven op aanvinkt, zal SuperOffice alleen e-mails van bedrijven opnemen als het veld Hoofdcontactpersoon op de bedrijfskaart leeg is. Anders wordt het e-mailadres gebruikt van de contactpersoon die is ingesteld in het veld Hoofdcontactpersoon. Als je ook de optie Voorkeursbedrijf aanvinkt, zal SuperOffice, zelfs als het veld Hoofdcontactpersoon van een bedrijf is gevuld, toch het e-mailadres gebruiken dat is opgeslagen in het veld E-mail op de bedrijfskaart.

 

Meer informatie

Video: How to send a mass mailing in 5 easy steps in Marketing - SuperOffice 8​

Video: How to find and use email templates in SuperOffice Mailings

Troubleshooting video: What to do when the recipients' list is not getting loaded in SuperOffice Mailing?