Introducing a new Customer Center experience Learn more

Wat kan ik doen als er meerdere verzoeken worden aangemaakt voor één e-mail?

Wat kan ik doen als er meerdere verzoeken worden aangemaakt voor één e-mail?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom er meer dan één verzoek aangemaakt wordt voor één e-mail in Customer Service:
 

- Customer Service importeert meer dan één e-mail uit het Postvak In.
- Customer Service importeert maar één e-mail, maar maakt er meerdere verzoeken voor aan. 

 

1) Customer Service importeert meer dan één e-mail uit het Postvak In.

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom Customer Service meer dan één e-mail importeert uit het Postvak In:

1. Het zou kunnen dat er duplicaten bestaan in de mailserver, en Customer Service importeert alles wat het in het Postvak In van de mailserver vindt. Controleer dat het Postvak In van de mailserver maar één e-mail bevat. 

2. Als de bovenstaande situatie niet waar is, controleer dan hoeveel e-mails geimporteerd worden van de mailserver naar de Customer Service installatie. Om dit te doen ga je naar de Postvak In map, die je kunt vinden in de Customer Service installatie map op de server. Het fysieke pad zou er ongeveer zo uit moeten zien:  …\SuperOffice Customer Service\CS\text\inbox.

De bestanden in de Postvak In map kunnen worden geopend met Notepad/Kladblok. Daar kun je zien hoeveel e-mails werden geimporteerd op het moment dat het probleem geproduceerd werd. 

Wees zeker dat het systeem niet meer dan één versie van dezelfde e-mail heeft geimporteerd. Als dit wel het geval is, is het mogelijk dat de SuperOffice server de connectie met de mail server is verloren gedurende het import proces. In dit geval zijn alle import procedures (inclusief het verwijderen van e-mails uit het originele Postvak In) niet succesvol verlopen. Als resultaat wordt dezelfde e-mail net zo vaak geimporteerd als nodig is om de import succesvol te laten verlopen en het te verwijderen uit het Postvak In. 

 

2) Customer Service importeert maar één e-mail, maar maakt er meerdere verzoeken voor aan. 

Er zijn meerdere redenen waarom het systeem maar één e-mail importeerd, maar er meerdere verzoeken voor aanmaakt:

1. De instellingen van de Postvak In filter. 

2. Aangepastse scripts die verantwoordelijk is voor het importeren van de e-mails. 

3. Bewerkte standaard antwoord sjabloon. 

Het kan zijn dat het standaard antwoord sjabloon is bewerkt door het verwijderen van wat tekst (Het 'if' gedeelte is verwijderd, zonder het "endif" gedeelte van de template te verwijderen). Om te kijken of dit het geval is, controleer hoeveel duplicaten CS creërt. Standaard ijn er 4 duplicaten, waarvan de laatste een bericht bovenaan heeft: "Er is geen automatisch antwoord gestuurd, door teveel aan berichten"

Om dit op te lossen open je een standaard antwoord sjabloon en klik je op "Bron/Source", wat je de HTML tekst van de template geeft. Daar zou je wat tekst vinden van <!—[[ENDIF]]--à welke geen <!—[[IF:]]à voor.  Je kunt dit verwijderen en de template opslaan.