Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hoe integreer ik Microsoft 365 applicaties en SuperOffice CRM?

Wordt Office 365 ondersteund door SuperOffice en hoe kan ik er gebruik van maken?

Microsoft 365 (formeel Office 365 genoemd) is een suite van apps die veel bedrijven tegenwoordig gebruiken om hun processen te ondersteunen. 

De meest populaire apps en diensten van Office 365 kunnen geïntegreerd worden met SuperOffice CRM. 

Hieronder vind je de lijst van applicaties die een officiële integratie oplossing hebben met SuperOffice CRM.

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook geïnstalleerd op een desktop

Om documenten (Word, Excel, PowerPoint) te integreren, gebruik je SuperOffice Web Tools. Met deze tool kun je documenten maken, bewerken en opslaan vanuit en naar SuperOffice CRM via Microsoft apps.

Om e-mails (Outlook) te integreren, kun je kiezen voor Mail Link (dit is een onderdeel van SuperOffice Web Tools) of SuperOffice for Outlook*. Met deze tools kunnen e-mails naar SuperOffice CRM gearchiveerd worden.

Om afspraken (Outlook Calendar) te integreren, gebruik je SuperOffice Synchronizer. Deze tool maakt het mogelijk om je SuperOffice en Outlook agenda's te synchroniseren.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook in een webbrowser

Om documenten (Word, Excel, PowerPoint) te integreren, kun je de SharePoint Documents functie gebruiken. Deze integratie maakt het mogelijk om documenten aan te maken, te bewerken en op te slaan vanuit en naar SuperOffice CRM met behulp van Microsoft apps in een browser. Maar ook om documenten op te slaan in je cloud in de Microsoft infrastructuur.

Om e-mails (Outlook) te integreren, gebruik je SuperOffice for Outlook*. 

Om afspraken (Outlook Calendar) te integreren, gebruik je SuperOffice Synchronizer.

Let op! SuperOffice for Outlook maakt het alleen mogelijk om e-mails te archiveren vanuit Outlook naar SuperOffice CRM. Om e-mails te kunnen openen vanuit SuperOffice CRM naar Outlook moet u nog steeds SuperOffice Mail Link hebben. Lees deze FAQ om te begrijpen waarom.

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook apps een mobiel apparaat
 

Om documenten (Word, Excel, PowerPoint) te integreren, gebruik je Mobile CRM. Met deze app heb je toegang tot de meeste informatie die je opslaat in SuperOffice CRM en kunnen documenten gelezen worden. Je kunt documenten ook bewerken en uploaden naar SuperOffice CRM via Mobile CRM.

Om e-mails (Outlook) te integreren, gebruik je SuperOffice for Outlook. Activeer de add-in in Outlook op je mobiele apparaat om e-mails te kunnen archiveren in SuperOffice CRM.
Om afspraken (Outlook Calendar) te integreren, gebruik je SuperOffice Synchronizer.

Azure Active Directory

Gebruik Federal Authentication integration om Azure Active directory authenticatie te integreren met SuperOffice CRM. Hiermee kun je je aanmelden bij SuperOffice CRM met dezelfde referenties als in andere Microsoft-applicaties.

Microsoft Teams

Gebruik de SuperOffice for Microsoft Teams app om meldingen vanuit SuperOffice CRM te integreren in Teams.

Gebruik de Video Meetings feature om video vergaderingen gegenereerd door Teams te integreren met je afspraken in SuperOffice CRM

 

SharePoint of Office 365 cloud (als opslagplaats voor documenten)

Om documenten op te kunnen slaan in Microsoft cloud, kan gebruiken worden gemaakt van SharePoint Documents functie. 

Let op! Deze functie is alleen beschikbaar voor SuperOffice CRM Online.
 

 

Microsoft Exchange

Om e-mails te kunnen versturen en ontvangen vanuit SuperOffice CRM kan gebruik worden gemaakt van Microsoft Exchange.

Persoonlijke mailboxen die gebruikt worden door de mensen in je bedrijf kunnen geïntegreerd worden met SuperOffice Inbox.

Gedeelde mailboxen die gebruikt worden door teams in je bedrijf kunnen geïntegreerd worden met Service voor het ontvangen en verzenden van e-mails, en in Marketing voor het verzenden van mailings.

Let op! Zorg ervoor dat SuperOffice CRM compatibel is met de Microsoft app versie die gebruikt wordt. Lees dit artikel voor meer informatie.


 

Meer informatie    

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics 365 Business Central Sync

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics Ax Sync

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics C5 Sync

SuperOffice AppStore: Microsoft Dynamics Nav Sync