Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hoe maak ik een Office 365 app-wachtwoord dat voor authenticatie in twee stappen in SuperOffice Postvak IN gebruikt kan worden?

Hoe maak ik een Office 365 app-wachtwoord aan dat voor authenticatie in twee stappen in SuperOffice Postvak IN gebruikt kan worden?

Gebruik het app-wachtwoord om in te loggen als je, na het activeren van authenticatie in twee stappen in SuperOffice Postvak IN, gevraagd wordt om een nieuwe wachtwoord in te voeren.
 

Wat is een app-wachtwoord?

Een app-wachtwoord is een code van zestien tekens waarmee een app of apparaat wordt gemachtigd voor toegang tot uw Office 365-account. Als jullie beheerder verificatie in twee stappen heeft ingesteld voor jullie organisatie en je apps gebruikt die verbinding maken met jouw Office 365-account, moet je een app-wachtwoord genereren om de app verbinding te laten maken met Office 365. Als je authenticatie in twee stappen gebruikt en de foutmelding 'Onjuist wachtwoord' wordt weergegeven wanneer je probeert toegang te krijgen tot jouw Office 365 account, kan het probleem mogelijk worden opgelost met een app-wachtwoord. Je hoeft het app-wachtwoord niet te onthouden, omdat het meestal één keer per app of toestel gevraagd wordt.
 

Waarom heb je een app-wachtwoord nodig?

Wanneer je voor authenticatie in twee stappen bent aangemeld, krijg je meestal verificatie codes toegestuurd. Deze codes werken echter niet met bepaalde apps en apparaten, zoals Outlook en SuperOffice Postvak IN. In plaats daarvan moet je de app of het apparaat autoriseren wanneer je de app of het apparaat voor het eerst gebruikt om in te loggen op jouw Office 365 account door een app-wachtwoord te genereren en in te voeren.
 

Hoe kan ik een app-wachtwoord genereren?

O365 Authenticator App genereert geen app-wachtwoorden.
 

  1. Log in jouw Office 365 account door het wachtwoord en de authentificatie code in te voeren.
     
  2. Kies Office 365 Settings button > Office 365.
     
  3. Kies Beveiliging en privacy > Aanvullende beveiligingsverificatie.
     
  4. Kies Mijn telefoonnummers bijwerken die worden gebruikt voor account beveiliging. Nu wordt de volgende pagina geopend:


     
  5. Kies app-wachtwoorden bovenaan de pagina.
     
  6. Kies maken om een app-wachtwoord te genereren.
     
  7. Kies wachtwoord kopiëren naar Klembord. Je hoeft dit wachtwoord niet te onthouden.



    Let op! Als je een ander app-wachtwoord maakt, wordt je gevraagd dit een naam te geven. Je kunt dit bijvoorbeeld 'Outlook' noemen.
     
  8. Ga naar de app die je wilt verbinden met uw Office 365-account. Wanneer u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren, plakt u het app-wachtwoord in het vak.

     

Hoe kan ik een app-wachtwoord gebruiken in SuperOffice Postvak IN?

  1. Ga naar SuperOffice en klik op Postvak IN in het linker navigator menu.


     
  2. Plak/vervang het wachtwoord in het login venster van Postvak IN. Net als jouw gewone wachtwoord, verleent dit wachtwoord volledige toegang tot jouw Office 365 account. Je hoeft het wachtwoord niet te onthouden, daarom raden wij af om het op te schrijven of met iemand te delen.

 

Meer informatie:

Een app-wachtwoord maken voor Office 365

Meervoudige verificatie voor Office 365-gebruikers instellen