SuperOffice-logo


Hoe kan ik mijn e-mailhandtekening in SuperOffice veranderen?

| Åpne i nytt vindu

Spørsmål

Hoe kan ik mijn e-mailhandtekening in SuperOffice veranderen?

Svar

De e-mailhandtekening instellingen zijn afhankelijk van je e-mailclient.

Klik hier als je Outlook gebruikt

Klik hier als je de SuperOffice interne e-mailclient gebruikt

Lees deze FAQ als je Superoffice versie 7.1 of ouder gebruikt.  

 

Outlook

Als je Microsoft Outlook gebruikt, kun je kiezen voor de Superoffice handtekening of voor de standaard handtekening in Outlook. Dit kun je als volgt doen: 

 1. Klik op de knop Opties in de Superoffice Mail Link ribbon in Outlook. Hiervoor moeten de SuperOffice Web Tools geïnstalleerd zijn. Lees deze FAQ om te zien hoe je dat kunt doen. 
   
 2. Als je Outlook 2010, 2013 of 2016 gebruikt, vind je de Mail Link instellingen hier: 3. Als je Outlook 2007 gebruikt, vind je de Instellingen hier:


 

4. Ga naar General settings en kies van welke e-mailclient je de e-mailhandtekening wilt gebruiken:

 • Als je hier de optie 'Use default body from e-mailclient' selecteert, zullen nieuwe e-mails die gegenereerd zijn vanuit SuperOffice de standaard Outlook handtekening bevatten.
   
 • Als je hier de optie 'Use SuperOffice e-mail body' selecteert, zullen de nieuwe Outlook e-mailberichten die gegenereerd zijn vanuit SuperOffice, de SuperOffice handtekening bevatten.


   

5.  Klik daarna op OK.
 

Let op! Als je eerder voor de optie 'Use SuperOffice e-mail body' hebt gekozen, dan kun je de handtekening op de volgende manier aanpassen:

 1. Ga naar Lokale instellingen in SuperOffice en stel de E-mailclient op SuperOffice CRM.
 2. Volg de stappen dat in het onderdeel "SuperOffice interne e-mailclient" uitgelegd zijn om de handtekening te kunnen wijzigen.
 3. Ga vervolgens terug naar Lokale instellingen en zet de E-mailclient instellingen op Microsoft Outlook.
   

Superoffice interne e-mailclient

Volg de onderstaande stappen om je handtekening te veranderen, als je de interne SuperOffice e-mailclient gebruikt:

 1. Klik op Persoonlijke instellingen in de rechter bovenhoek van SuperOffice. 
   
 2. Selecteer de optie Persoonlijke e-mailhandtekening bewerken. Gebruikers van SuperOffice versie 7.5 kunnen in de rechter bovenhoek op de tabblad E-mail klikken en de optie Persoonlijke handtekening bewerken kiezen:  Als je SuperOffice versie 7.5 gebruikt, kun je rechts bovenin op E-mail klikken en de optie 'Persoonlijke e-mailhandtekening bewerken':


   
 3. Een pop-upvenster met een teksteditor zal verschijnen op je scherm. In de teksteditor kun je de handtekening bewerken.

Met behulp van de teksteditor tool kun je de lettertype, grootte en kleur van de tekst bepalen en de tekst onderstrepen, vetgedrukt of cursief maken.

Met de [v] knop kun je template variabelen in de tekst invoegen. Template variabelen zijn 'codes' die contactpersoonsnaam, bedrijfsnaam en bedrijfsadres, telefoonnummer en andere data kunnen vervangen.Klik op "Opslaan" als je klaar bent met het aanpassen van je handtekening. Deze handtekening zal in de volgende e-mail meegenomen worden. 

Andre språk

EN NO DE SE DK 

Detaljer

Språk: NL
Versjon: 7.0 (7.0.4003)→
Produkt: Sales & Marketing (CRM client)
Produktområde: Epost

Score

Dårlig  Bra

Tags

 1. Application