SuperOffice-logo


Hoe neem ik contact op met het SuperOffice Support center en hoe registreer ik een verzoek?

| Åpne i nytt vindu

Spørsmål

Ik heb een vraag over SuperOffice. Hoe neem ik contact op met het SuperOffice Support Center en hoe registreer ik een verzoek?

 

 

Svar

In ons SuperOffice Support Center kun je de veelgestelde vragenen andere informatie vinden over SuperOffice producten. Lees meer over onze bronnen en hoe je meer informatie en hulp kunt vinden over onze SuperOffice producten. 

 

Hulp of ondersteuning via de telefoon of e-mail?

Om onze telefoon hulp-lijn te kunnen gebruiken, heb je een Support overeenkomst nodig met SuperOffice. Alle actieve CRM Online gebruikers hebben alleen online ondersteuning in hun overeenkomst inbegrepen. Dit houdt in dat zij gebruik kunnen maken van hulp/ondersteuning via e-mail. Om hulp/ondersteuning via de e-mail te krijgen, kun je een verzoek registreren via cs.superoffice.com. 

Als je een vraag hebt die niet gerelateerd is aan hulp/ondersteuning, kun je een e-mail sturen aan: info@superoffice.com. 

 

Hoe dien je een verzoek in:

 

1. Ga naar cs.superoffice.com.

2. Kies voor SuperOffice Benelux. 
 

 

3. Login in het SuperOffice Support Center. Voor meer informatie zie deze FAQ hierover (Engels). 
 

 

4. Om je vraag in te dienen, klik je op "Een verzoek registreren" in het bovenste menu. 
 

5. Controleer je contactgegevens. Om ze te updaten klik je op Mijn pagina in het bovenste menu.
 

6. Als de vraag geen betrekking heeft tot jou en jouw bedrijf, vink dan het vakje naast Namens derden registreren aan en vul de benodigde informatie in over de eindgebruiker. Je moet ten minste één e-mailadres invullen. Bij het indienen van een verzoek voor een derde partij, sturen we automatisch een kopie via e-mail naar de eindgebruiker. 
7. Klik Volgende om verder te gaan. 
 

8. Kies het product waar de vraag over gaat. Je kan kiezen tussen de producten waar jouw bedrijf licenties voor heeft. Als je een vraag hebt over een ander product, klik dan op Alle producten weergeven.  Als je niet zeker bent over welk product het gaat, klik dan op Other. 
 

 

9. Kies het productgebied waar je vraag over gaat. De productgebieden zijn gebaseerd op het product wat je in het vorige scherm hebt gekozen.  Als je het product wilt veranderen, kun je op Vorige klikken. Als je niet zeker bent, kun je Other Issues kiezen.
 

10. Vul de benodigde velden in met informatie over jouw, of de eindgebruikers, PC omgeving. Dit helpt ons om je zo snel mogelijk te helpen, en ons antwoord kan verschillen afhankelijk van de versie van SuperOffice die je gebruikt. Deze informatie zal de volgende keer dat je een verzoek registreert, automatisch worden ingevuld. Om erachter te komen welke versie van SuperOffice je gebruikt, lees deze FAQ. 

Om erachter te komen welk operatie systeem je gebruikt, druk tegelijkertijd op de Windows en Pause/Break toetsen op je toetsenbord. 
 

 

11. Klik op Volgende om door te gaan. 
 

12. Vul de gegevens van je verzoek in. 
 

Onderwerp: Een korte beschrijving van de vraag/verzoek/probleem. 

Beschrijving: Om je beter en sneller te kunnen helpen, probeer om hier de volgende vragen te beantwoorden:

 

- Waar gaat het verzoek over? Bijvoorbeeld: Installatie

- Wat gebeurt er? Wat verwachtte je dat er zou gebeuren?

- Welke knoppen gebruikte je toen het probleem ontstond? Bijvoorbeeld: "Bestand -> Download -> Start installatie" 

- Gebeurt dit elke keer? Zo niet, is er een patroon aanwezig? Bijvoorbeeld: "Elke keer na het herstarten"

- Heeft dit eerder wel gewerkt? 

- Versie nummers van de gerelateerde programma's, bijvoorbeeld: "Tray App: 7.1.4437.1100". 

- Als er een error bericht verschijnt, wat zegt dit bericht?

- Hebben andere gebruikers hetzelfde probleem?

- Is het een gebruiker of een computer probleem? Om dit te controleren kun je met een andere gebruiker inloggen op de computer of kun je zelf op een andere computer proberen in te loggen. 

- Zijn er modulen van derden betrokken?

 

Bijlage: Om een goede impressie van het probleem te krijgen, ontvangen we graag screenshots van het probleem. Maak een screenshot van hetgeen er misgaat, wat je graag zou willen of van bijvoorbeeld het error bericht. 

Hoe maak je een printscreen?

a) Druk op de toets "printscreen" op de bovenste rij van het toetsenbord. 

b) Open Word en select 'plakken'. (Of druk Ctrl+V)

c) Sla het document op en voeg het bij het verzoek. 

 

Log file. Voor een beter overzicht voor een probleem, zien we graag de SuperOffice log file. Let op: Dit geldt alleen voor SuperOffice Onsite versies, niet voor Online of Web versies.   

a) Selecteer Help in SuperOffice.

b) Klik "Show Log File".

c) Sla het bestand op

d) Voeg het als bijlage toe aan het verzoek. 

Andere informatie: Voeg ook de informatie toe die te maken heeft met de software, zoals Microsoft Word, Microsoft Outlook, Lotus Notes, Adobe enz.

 

Ten slotte: 

13. Klik op Indienen. Je zal nu een ticket nummer (SOS ID) ontvangen via de e-mail. Al jouw geregistreerde verzoeken kun je vinden in jou pagina op cs.superoffice.com. Hier kun je ook de de dialoog zien, de status van het verzoek en kun je reageren op het verzoek. Reageren kan ook via de e-mail.   

 

Andre språk

NO SE 

Detaljer

Språk: NL
Versjon: 4.5→
Produkt: Annet
Produktområde: Andre spørsmål

Score

Dårlig  Bra

Tags

  1. Application
  2. Configuration
  3. Technical
  4. How-to