SuperOffice-logo

Hvordan å generere et Google App passord for å bruke 2-trinns bekreftelse med SuperOffice innboks?

(Åpne i nytt vindu)

Spørsmål

Hvordan å generere et Google App passord for å bruke 2-trinns bekreftelse med SuperOffice innboks?

Svar

Hvis du blir bedt av SuperOffice Inbox for et nytt passord etter å ha slått på 2-trinns bekreftelse, må du logge på med et App passord.


Hva er "App passord"?

 App passord tillater 2-trinns verifisering brukere å få tilgang til deres Google kontoer via apper som e-post i en iPhone eller Mac, Outlook eller SuperOffice innboks. Google vil generere app passordene for deg, og du trenger ikke å huske dem. Et App passord er en 16-  tegn passord som gir en app eller enhets  tilgang til Google kontoen din. Hvis du bruker 2-trinns bekreftelse, og du ser en "passord feil" når du prøver å få tilgang til Google-kontoen din, kan et app passord løse problemet. Mesteparten må du bare legge inn et app passord en  gang per app eller enhet, så ikke bekymre deg om å huske det.
 

Hvorfor trenger du et App-passord?

 Når du registrerer deg for 2-trinns bekreftelse, sender vi vanligvis bekreftelse koder. Derimot, disse kodene fungerer ikke med noen apper og enheter, som Outlook. I stedet må du autorisere appen eller enheten første gang du bruker den til å logge på Google kontoen ved å  generere og skrive inn et App passord.


Hvordan å generere et App passord?

"Google Authenticator" genererer ikke App passord.

 1. Gå til App passord siden din. Du kan bli bedt om å logge på Google kontoen din.
   
 2. Nederst, klikk Velg app og velg appen du bruker, eller klikk Velg enhet og velg enheten du bruker.  Vi anbefaler å velge Annet, og du vil kunne velge ditt eget navn, for eksempel "SuperOffice CRM Online" eller "SuperOffice Inbox".

   
 3. Velg Generer.
 4. Følg instruksjonene for å angi App passordet (16 tegns koden i den gule linjen) på enheten og velg Ferdig.

 5. Når du er ferdig, App passord koden ikke kommer opp igjen. Derimot du vil se en liste over programmer og enheter du har opprettet App passord til.

Merk! Du kan ikke være i stand til å opprette et App passord for mindre sikre apper. Lær mer om å tillate mindre sikre apper.

 

Hvordan bruker du App passordet med SuperOffice innboksen?

 1. Logg inn på CRM Online og klikk Innboks i venstre meny

   
   
 2. I innloggings dialogboksen for Innboks, lim inn/erstatt passordet med passordet på 16 tegn vist i den gule dialogen fra Generert app passord. På samme måte som ditt vanlige passord, gir dette app passordet full tilgang til Google kontoen din. Du trenger ikke å huske det, så skriv det ikke ned eller dele det med noen.

 

 Hvis du fortsatt ikke kan logge inn?

 Hvis du fortsatt har problemer med å få tilgang til Google kontoen din, kan du gå til "problemene logger på med 2-trinns bekreftelse" side for å få hjelp med en bestemt enhet.

 

Mer informasjon:

Learn more about "Sign in using App Passwords"

App password page

Learn more about "Less secure apps"

Andre språk

EN DK DE NL SE 

Detaljer

Språk: NO
Versjon: 8.1 Online→
Produkt: Sales & Marketing (CRM client),CRM Online
Produktområde: Epost

Score

Dårlig  Bra

Tags

 1. Application