SuperOffice-logo

Hoe kan ik een Google app-wachtwoord verificatie in twee stappen instellen voor SuperOffice Postvak IN?

(Åpne i nytt vindu)

Spørsmål

Hoe kan ik een Google app-wachtwoord verificatie in twee stappen instellen voor SuperOffice Postvak IN?

Svar

Gebruik het app-wachtwoord om in te loggen als je, na het activeren van authenticatie in twee stappen in SuperOffice Postvak IN, gevraagd wordt om een nieuwe wachtwoord in te voeren.
 

Wat is een app-wachtwoord?

Een app-wachtwoord verleent de gebruikers van twee stap authenticatie toegang tot hun Google Accounts via applicaties zoals Mail in iPhone en Mac, Outlook, of SuperOffice. De wachtwoorden zullen gegenereerd worden door Google waardoor je ze niet zal hoeven te onthouden. Een app-wachtwoord is een code waarmee een applicatie of apparaat wordt gemachtigd voor toegang tot jouw Google Account. Als je authenticatie in twee stappen gebruikt en de foutmelding 'Onjuist wachtwoord' wordt weergegeven wanneer je probeert toegang te krijgen tot jouw Google account, kan het probleem mogelijk worden opgelost met een app-wachtwoord. Je hoeft het wachtwoord niet te onthouden, omdat je het maar één keer per applicatie moet gebruiken, daarom raden wij af om het op te schrijven of met iemand te delen.
 

Waarom heb je een app-wachtwoord nodig?

Wanneer je voor authenticatie in twee stappen bent aangemeld, krijg je meestal verificatie codes toegestuurd. Deze codes werken echter niet met bepaalde apps en apparaten, zoals Outlook. In plaats daarvan moet je de app of het apparaat autoriseren wanneer je de app of het apparaat voor het eerst gebruikt om in te loggen op jouw Google account door een app-wachtwoord te genereren en in te voeren.
 

Hoe kan ik een app-wachtwoord genereren?

Google Authenticator genereert geen app-wachtwoorden.

 1. Ga naar je App-wachtwoorden pagina. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen op jouw Google-account.
   
 2. Klik onder aan het scherm op App selecteren en kies de app die je gebruikt. Klik op Apparaat selecteren en kies het apparaat dat je gebruikt. (screenshot)  Wij raden aan om Andere te kiezen, zodat je de mogelijkheid hebt om je eigen naam in te stellen, zoals "SuperOffice CRM Online" of  "SuperOffice Inbox".


   
 3. Selecteer Genereren.


   
 4. Volg de instructies om het app-wachtwoord (de code van zestien tekens in de gele balk) op te geven op uw apparaat en selecteer Gereed.

 5. Als je klaar bent, krijg je dat app-wachtwoord niet meer te zien. Er wordt wel een lijst weergegeven met de apps en apparaten waarvoor je een app-wachtwoord heeft gemaakt.

Let op! Je kunt mogelijk geen app-wachtwoord maken voor minder veilige apps. Meer informatie: minder veilige apps toestaan.

 

Hoe kan ik een app-wachtwoord gebruiken in SuperOffice Postvak IN?

 1. Ga naar SuperOffice en klik op Postvak IN in het linker navigator menu.


   
 2. Plak/vervang het wachtwoord in het login venster van Postvak IN met een zestien getal code dat in het gele dialoogvenster Gegenereerde app-wachtwoord staat. Net als jouw gewone wachtwoord, verleent dit wachtwoord volledige toegang tot jouw Google account. Je hoeft het wachtwoord niet te onthouden, daarom raden wij af om het op te schrijven of met iemand te delen.


   

Kun je nog steeds niet inloggen?

Als je nog steeds niet kan inloggen in jouw Google account, ga naar de Inloggen met authentificatie in twee stappen pagina om te leren hoe je dat op een specifiek toestel kan doen.
 

Meer informatie:

Lees meer over het inloggen met app-wachtwoorden

Applicatie wachtwoord pagina

Lees meer over minder veilige applicaties

Andre språk

EN NO DK DE SE 

Detaljer

Språk: NL
Versjon: 8.1 Online→
Produkt: Sales & Marketing (CRM client),CRM Online
Produktområde: Epost

Score

Dårlig  Bra

Tags

 1. Application