SuperOffice-logo

Hur genererar jag ett Google App-lösenord för att använda tvåstegs verifiering med SuperOffice Inbox?

(Åpne i nytt vindu)

Spørsmål

Hur genererar jag ett Google App-lösenord för att använda tvåstegs verifiering med SuperOffice Inbox?

Svar

Om du uppmanas av SuperOffice Inbox för ett nytt lösenord efter att du har aktiverat 2-stegs verifiering måste du logga in med ett App-lösenord.


Vad är ett "App-lösenord"?

App lösenord tillåter användare med tvåstegs-verifiering att få åtkomst till sina Google-konton via appar som Mail i en iPhone eller Mac, Outlook eller SuperOffice Inbox. Google skapar applösenorden för dig och du behöver inte komma ihåg dem. Ett applösenord är en 16-siffrig lösenkod som ger en app eller enhetsbehörighet åtkomst till ditt Google-konto. Om du använder 2-stegs verifiering och du ser ett fel på lösenordet när du försöker komma åt ditt Google-konto kan ett applösenord lösa problemet. För det mesta behöver du bara ange ett applösenord en gång per app eller enhet, så oroa dig inte om att memorera det.


Varför kan du behöva ett applösenord?

När du registrerar dig för 2-stegs verifiering får du normalt verifieringskoder. Dessa koder fungerar dock inte med vissa appar och enheter, som Outlook eller SuperOffice Inbox. Istället måste du auktorisera appen eller enheten första gången du använder den för att logga in på ditt Google-konto genom att generera och ange ett applösenord


Hur genererar du ett applösenord?

Google Authenticator genererar inte Applösenord. Besök din App lösenord sida.

 1. Du kan bli ombedd att logga in på ditt Google-konto.
   
 2. Längst ner, klicka på Välj app och välj den app du använder och klicka på Välj enhet och välj vilken enhet du använder.
  Vi rekommenderar att du väljer Annat, och du kommer att kunna välja ditt eget namn, som "SuperOffice CRM Online" eller "SuperOffice Inbox".


   
 3. Välj Skapa.


   
 4. Följ anvisningarna för att ange App-lösenordet (16 teckenkod i den gula stapeln) på enheten och välj Klar.

 5. När du är klar ser du inte App-lösenordskoden igen. Men du kommer att se en lista över appar och enheter som du har skapat App lösenord för.  ​OBS! Du kanske inte kan skapa ett App-lösenord för mindre säkra appar. Läs mer om att tillåta mindre säkra appar.  
   

Hur använder du App-lösenordet med SuperOffice Inbox?

 1. Logga in på CRM Online och klicka på Inkorgen i vänstra menyn.


   
 2. I dialogrutan för inloggning för Inkorgen klistra in / ersätt ditt lösenord med 16 tecken lösenordet som visas i den gula dialogen från Genererad app lösenord. Precis som ditt vanliga lösenord ger detta applösenord fullständig åtkomst till ditt Google-konto. Du behöver inte komma ihåg det, så skriv inte ner det eller dela det med någon.


​Om du fortfarande inte kan logga in?

Om du fortfarande har problem med att komma åt ditt Google-konto, besöker du problemen med att logga in med 2-stegs verifieringssida för hjälp med en viss enhet

 

Mer information:

Learn more about "Sign in using App Passwords"

App password page

Learn more about "Less secure apps"

Andre språk

EN NO DK DE NL 

Detaljer

Språk: SE
Versjon: 8.1 Online→
Produkt: Sales & Marketing (CRM client),CRM Online
Produktområde: Epost

Score

Dårlig  Bra

Tags

 1. Application