SuperOffice-logo

Hoe verkrijg ik de back up van onze Online database?

(Åpne i nytt vindu)

Spørsmål

Hoe verkrijg ik de backup van onze Online database?

Svar

Om een backup/kopie van jullie database en/of documenten en/of document sjablonen te verkrijgen, volg de procedure die hieronder beschreven staat:

 1. Stuur een verzoek naar SuperOffice Support om een back up/kopie te verkrijgen. Zie ook deze FAQ: How do I register a support request within SuperOffice CRM?
   
 2. SuperOffice Support zal je laten weten wanneer de backup/kopie klaar is om gedownload te worden.
   
 3. Daarna kan jullie SuperOffice administrator inloggen via de link https://online.superoffice.com/OC2/  met zijn of haar SuperOffice inloggegevens
   
 4. In het Operation center, klik op het Backup/ Restore gedeelte   
 5. Volg de instructies uit het gedeelte dat in jouw geval relevant is:
   

 

Support Consultant heeft je geadviseerd om de Download Tool te gebruiken

 1. Klik aan de onderkant van de pagina op de link SuperOffice CRM Online download tool. De tool zal dan automatisch gedownload worden. 

     
   
 2. Klik op de Login knop. Er zal vervolgens een login scherm verschijnen. Vul hier de SuperOffice inloggegevens van een administrator account in, klik vervolgens op Next en Login.


   
 3. Van de drop down lijst selecteer je de back up en klik je op Download.

 4. Het documenten archief zal gedownload worden in twee mappen. De database back up zal worden gedownload in een .bak formaat.

 5. Klik op het woord 'here' in het venster dat verschijnt om de bestanden te benaderen en klik dan op Finished om de download tool te sluiten. 
Je bent niet geadviseerd om de Download Tool te gebruiken 

Klik op de icoontjes in de Database of Archive kolommen om de betreffende bestanden te downloaden.

 

Meer informatie:

SuperOffice CRM is gebaseerd op twee type data opslag: Database en Document Archief

 • Microsoft SQL Server Database data is gescheiden per klant separated for each customer. Alle databases hebben een 30 dagen “point in time” backup. Dit betekent dat een herstel gemaakt kan worden naar elke specifieke datum/tijd in de afgelopen 30 dagen. In aanvulling daarop, wordt een maandelijkse backup gemaakt welke bewaard wordt voor 12 maanden. Een jaarlijkse back up wordt opgeslagen voor 10 jaar. 
   
 • Alle Document Archieven hebben een continue spiegeling tusen twee fysiek gescheiden data centers en hebben ook individuele backups in beide locaties. De backups worden dagelijks gemaakt (meestal in de nacht). Document wijzigingen worden opgeslagen voor 30 dagen. Backups van verwijderde docmenten worden bewaard voor 90 dagen. 

Trust Center: Cloud Security Measures

Andre språk

EN SE NO DK 

Detaljer

Språk: NL
Versjon: Alle versjoner
Produkt: CRM Online
Produktområde: Innstillinger konfigurering

Score

Dårlig  Bra

Tags

 1. Application