Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hur lägger jag in en länk för att hantering av e-marknadsföring i e-postmallem för integritets mejlet (bekräftelse persontillagd)

Hur lägger jag in en länk för att hantering av e-marknadsföring i e-postmallem för integritets mejlet (bekräftelse persontillagd)

För att skapa en länk för hantering av prenumerationer av e-marknadsföring i bekräftelsemejlet om integritet så gör man så här:

  1. Välj listor och dokument – mallar. Dubbelklicka på mallen som heter bekräftelsemejlet om integritet.



    2. Klicka på redigera (1) för att redigera den version som används om inte andra språk finns tillgängliga. Välj språk (2), välj det språk du vill ändra och tryck på redigera (3) för att redigera mejlet för ett specifik språk.

    Notera att nr 1 bara används om du sänder ut mejlet på ett språk som inte finns i listan.

  1. Markera den text där du vill lägga in länken (1) klicka på skapa hyperlänk ikonen (2) Skriv in variabeln {asmu} (3) som kommer skapa en länk där kunden kan nå sin personliga sida för  hantering av e-marknadsföring.


     
  2. Länken som kunden får är giltig i 3 veckor från att mejlet sänts. Efter 3 veckor kommer kunden fortfarande kunna öppna länken och beställa en ny till deras mejladress. Sidan ser ut så här:

Här kan de sända en ny länk (till mejladressen som först fick mejlet). Detta kan göras under 60 dagar. Efter det kan kunden inte nå sidan för hantering av e-marknadsföring utan att få ett nytt mejl ifrån systemet.

 

Se även: 

FAQHow do I create a new privacy e-mail template and assign different translations to it?